Dansk kvalitet
Egne designs & dansk produktion

Bæredygtighed

Altid med omtanke på milijøet
Unikke wallstickers
Efter dine ønsker, uden mer' pris

Betingelser

Levering:
Vild med Wallstickers producerer alle varerne selv. Det gælder både wallstickers, postkassestickers såvel som vores tavler. Derfor vil bestilte varer normalt blive afsendt inden for 3-5 hverdage - men det sker ofte, at de afsendes ”før tid”. Hvis du har en hasteordre - så skriv en mail på info@vildmedwallstickers.dk, og så finder vi ud af det.

Under udsalg, i forbindelse med messer og bazarer samt ved ferieperioder som i juli måned og omkring jul/nytår kan der dog være lidt længere leveringstid.

Der er INGEN VAREEKSPEDITION mellem jul og nytår!
D.v.s. der afsendes ikke varer i perioden 22. december til den 2. januar.
 
Forsendelse:
Fra 01.07.2016 har Vild med Wallstickers indgået et samarbejde med GLS. Det betyder hurtigere og sikre levering. Når din ordre afsendes fra butikken, modtager du en mail med track and trace informationer, så du kan følge din pakke fra afsendingen til leveringen.

Du kan vælge i mellem at få leveret din pakke til en GLS pakkeshop eller hjem til din privat adr. Det koster 39 kr. uanset ordrestørrelse, at få din pakke leveret til en GLS pakkeshop. Ønsker du at få din pakke leveret helt til din hoveddør koster det 49 kr. - Dog er din ordre altid portofri, hvis du køber for 600 kr. eller mere.

Din ordre sendes altid i forsvarlig emballage, så den ikke tager skade under rejsen til dig.

Du er også velkommen til at hente din ordre, efter aftale, hos Vild med Wallstickers.

Vild med Wallstickers
Sædekildegårdvej 151
5250 Odense SV
Se mere under kontakt
 
Betaling:
Der kan betales med Dankort/Visa, mobilepay samt via bankoverførsel.
Beløbet trækkes først fra dit betalingskort, når pakken er sendt fra Vild med Wallstickers.
Der tages ikke gebyr ved betaling hos Vild med Wallstickers.
Det er sikkert at handle med betalingskort: Al kommunikation mellem betalingssystemet og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er kun PBS, der har adgang til informationer vedrørende betalingen, og hverken Vild med Wallstickers eller andre har mulighed for at se de data, der udveksles.

Ved mobilepay og bankoverførsel afsendes din ordre først, når din overførsel kan ses på Vild med Wallstickers' konto.
Fortrydelsesret:
Hos Vild med Wallstickers har du 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du har 14 dages fuld returret med mulighed for at få pengene tilbage. Ved fortrydelse afholder du selv udgifter til fragt, når du sender varen tilbage. Hvis du fortryder en del af købet, får du beløbet for denne del af købet tilbage. Ved fortrydelse af køb, får du pengene retur inden for 30 dage, jvf. Forbrugeraftaleloven. Varen skal returneres i samme stand, som du modtager den i.

Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis:
1) Du har anvendt din wallsticker eller blot pillet de to stykker papir, som beskytter wallstickeren, fra hinanden. Hvis varen, du har købt, ikke er en wallsticker, så skal den være ubrugt og returneres i original emballage.
 
2) Din ordre er specialdesignede wallstickers eller en anden slags stickers, samt postkassestickers der altid laves efter personlige ønsker. Eller hvis der er tale om tavler, billeder, wallstickers eller andre typer stickers, du har bestilt i andre størrelser end de standardstørrelser, som fremgår på hjemmesiden. Du kan med andre ord ikke returnere særbestillinger og bestillinger med persolige ønsker og info.
 
3) Ved returnering af varer hæfter du for returforsendelse.
 
Reklamationsret:
Ifølge købeloven har du reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er dog en forudsætning, at mangler på varen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller unaturlig skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Er reklamationen berettiget, refunderes dine (rimelige) fragtomkostninger naturligvis.
Skal varer skal returneres ved fortrydelse eller reklamation bedes varen sendes til:

Vild med Wallstickers
Sædekildegårdvej 151
5250 Odense SV
Danmark

Bemærk: Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.
Husk at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.